İSTANBUL (AA) - Arap Turizm Örgütü Başkanı Dr. Bandar Bin Fahd Al Fuhaid, Karmod Genel Merkezini ziyaret etti.

Şirketten yapılan açıklamada, Arap Turizm Örgütü'nün Türkiye'de kurmayı planladığı "Arap Kültür Köyü" projesinde kullanılacak yapılarla ilgili bilgi almak üzere Karmod'u ziyaret eden Fuhaid, burada Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Çankaya ve Genel Müdür Hakan Durmaz ile görüştü.

Örgütün Ankara, İstanbul ve Antalya'da kurmayı planladığı "Arap Kültür Köyü" projesi için yapılar hakkında detaylı bilgi verilen Al Fuhaid ve beraberindeki heyete şirketle ilgili bir sunum da yapıldı.

Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, "Demonte hızlı kurulumlu konutlarımız söz konusu projenin kısa sürede tamamlanması için oldukça ideal çözüm olduğu konusunda Al Fuhaid ile mutabık kalındı. Diğer üretimlerimizle ilgili de üretim sahası ziyaretiyle bilgilendirmede bulunduk. Özellikle zırhlı kurşun geçirmez güvenlik kabinlerimiz ve yeni nesil konteyner yapılarımız gelen heyetin ilgisini çekti." ifadelerini kullandı.

Durmaz, belirtilen illerde gerçekleştirilecek her bir "Arap Kültür Köyü" projesinde 12 adet çift katlı konut yer alacağını ve her bir konutta 12 farklı Arap ülkesinin kültürünü yansıtan ürünlerin sergileneceğini bildirdi.