Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan ‘Toplam Çözüm Ekipleri’, hazırlanan 15 günlük plan ve program çerçevesinde altyapı ve çevre düzenlemeleri için Güzelhisar Mahallesinde start verdi.
Aliağa Belediyesi altyapı ve çevre düzenlemeleri için çalışma startı verdi. Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurduğu ‘Toplam Çözüm Ekipleri’, hazırlanan 15 günlük plan ve program çerçevesinde çalışmalarını tamamlayacak. Çalışma kapsamında ilk olarak Güzelhisar Mahallesinde başlanan altyapı ve çevre düzenlemeleri ile mahallede tarihi öneme sahip camiler restore edilecek. Güzelhisar Mahallesinde yoğun bir çalışma başlattıklarını, bu çalışmalar sonunda Güzelhisar’ın bambaşka bir görünüme kavuşacağını söyleyen Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mete Güzelocak, “Çalışmalar kapsamında Güzelhisar’da terk edilmiş binalar yıkılacak. Mahalle girişi başta olmak üzere binaların dış cepheleri kireç ile boyanacak. Önceden tespit etmiş olduğumuz cadde ve sokaklarda genişletme çalışmaları yapacağız. Bugüne kadar tamamlanmamış kaldırım, bordür ve taş döşeme eksiklikleri giderilecek. Taşkınlıklara sebep olan bazı sokak ve caddelerin altyapısı gözden geçirilerek iyileştirme çalışmaları yapacağız. Mahalle içerisindeki tüm çöp konteynerlerinin bakım ve onarımı yapılarak ilave olarak yeni çöp konteynerleri alınacak” dedi.
Güzelhisar Mahalle Muhtarı İbrahim Uzun ise çalışmalarından dolayı Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a ve ekibine teşekkür etti.