Kepez Belediyesi tarafından yaptırılan Orhan Gazi Semt Konağı ile Osman Gazi Semt Konağı, Kepez’de yaşayan çocukların buluşma noktası oldu.
Kepez’de yaşayan ve okuyan çocukların ilk olarak kötü alışkanlıklardan korunması, sosyal paylaşım alanı oluşturulması, birlikte paylaşımlarının artmasına yönelik olarak yaptırılan Orhan Gazi Semt Konağı ile Osman Gazi Semt Konağı’na öğrenci ve gençler yoğun ilgi gösteriyor.
Semt konaklarında çocuklara yazın serin, kışın sıcak ortam sağladıklarını ifade eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü; “Kepez Belediyesi olarak çocuklara çok önem veriyoruz. Onların iyi bir eğitim alması, geleceğe daha güvenli bakmalarını çok önemsiyoruz. Bunun oluşması içinde tüm öğrenci ve gençlerimizin aynı eşit şartlarda eğitim öğretim ve sosyal paylaşım alanlarında olmalarını istiyoruz” dedi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, semt konaklarında çocukların öğretmenler gözetiminde derslerini yaptıklarını, bilgisayar ve internet kullandıklarını belirterek, “Orhan Gazi Semt Konağı ile Osman Gazi Semt Konağı’nda 3 bine yakın öğrenci hem öğreniyor, hem eğleniyor, hem de sağlıklı, huzurlu ve güvenli ortamda birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyor. En önemlisi ise çocukları kötü alışkanlıklardan koruyoruz. Semt konaklarımıza gelen çocuklarımız birlikte olurken, sosyal paylaşımlar içerisinde oluyorlar” diye konuştu.