Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Gündoğdu ve beraberindeki meclis üyeleri, Vali Dr. Çetinkaya’yı makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundular.
Ziyarette tek tek İl Genel Meclis Üyeleri ile tanışan Vali Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, "Sizlerle beraber Sinop’a güzel hizmetler yapacağız" dedi.
Sıcak bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, yeni görevinden dolayı Vali Çetinkaya’ya ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileten Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, tüm meclis üyesi arkadaşlarıyla uyum içerisinde ve özveriyle çalıştıklarını, alınması gereken kararlar noktasında da ortak bir fikir birliği içerisinde hareket ettiklerini söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Dr. Yasemin Özata Çetinkaya ise, “Türkiye’nin en mutlu ili Sinop’ta görev yapmanın mutluluğu ile umarım Sinop’un mutluluğuna hep birlikte mutluluk katarız ve birlikte Sinop’a güzel hizmetler yaparız. Sorunların çözümünde sizlerin fikirleri çok önemli. Sinop, valilik görevi olarak benim için bir ilk oldu. Sinop için de bir ilk oldu. Öğrendiğim kadarıyla Cumhuriyet tarihi boyunca görev yapan 40. valiyim ama ilk kadın valiyim. Bu anlamda ilkleri yaşıyoruz. Umarım bu ilkler hem Sinop için hem benim için hayırlara vesile olur” diye konuştu.