Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Pursaklar Fen Lisesi’nin okuma salonunun açılışını yaptı.
Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Erçetin ve Seyit Mehmet Gümüş ile beraberindeki heyet, Pursaklar Fen Lisesi’nin yeni binasındaki okuma salonunun açılışını yaptı.
Okul Müdürü Soydan Tevfik Karahan ile görüşen Başkan Çetin, okulun fiziki yapısını inceledi, eğitim konusunda yetkililerden bilgi aldı. Okuma salonu ve abdesthanenin açılışını yapan Başkan Çetin, ardından sınıflara girip öğrencilere ders verdi. Öğretmenlik günlerini özlediğini belirten Çetin, “Siz kıymetli öğrencilerimiz için bizler elimizden gelen yardımları yapıyoruz. Sizlerin daha iyi eğitim görmesi için bütün ihtiyaçlarınız gerek devlet tarafından gerekse belediyemizi tarafından karşılanıyor. İnşallah sizler de daha çok gayret edip, vatana, millete hayırlı hizmetlerde bulunmak için başarılı olacaksınız. Hepinize eğitim hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.
Okul idarecileri ve öğrencileri, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e eğitime verdiği destek ve önemden dolayı teşekkür etti. 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı’na Pursaklar Saray Mahallesi’ndeki yeni binada başlayan Fen Lisesi, fen ve matematik alanlarındaki yetenekleri yüksek olan öğrencileri geleceğe hazırlıyor.