PTT 1. Lig’in 19. haftasında Samsun’da oynanan Samsunspor-Albimo Alanyaspor maçını ev sahibi takım 1-0 kazandı. Maçın ardından her iki takımın teknik direktörü karşılaşmayı değerlendirdi.
Karşılaşama sonrası düzenlenen basın toplantısında maçı değerlendiren Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, “Artık bir seri yakaladık. Yeni gelen arkadaşlarımızın da hedefleri var. İçeride bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Rakibin zor olacağını biliyorduk. Biz de onları çok iyi analiz ettik. Futbolcularımı canı gönülden kutluyorum. Bir tek eksik vardı, onlar da taraftarımızdı. Biz bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyoruz” dedi.
ALBİMO ALANYASPOR CEPHESİ
Maçın iki takım açısından da önemli olduğunu belirten Albimo Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, “Buradan alınacak 3 puan değerliydi. Bugün iki takım da galibiyeti hak edecek oyunu ortaya koyamadı. Basit bir hata sonucu gol yedik. İki takım da bana göre galibiyeti hak etmedi. Son anda bir penaltı pozisyonu vardı. İnşallah hakem haklıdır. Ne olursa olsun keyif ve zevkli bir maç oldu. Fakir pozisyonlu bir maç oldu. Bundan sonra her iki takıma da başarılar dilerim. Taraftarsız bir maç keyifsiz bir maç oluyor” diye konuştu.