Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yeni yönetime ve teşkilata başarılar dileyen Çelikcan, 2015 seçimlerinde AK Parti Seyhan Teşkilatının diğer ilçelerin lokomotifi olacağını belirtti.
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan kongrelerin ardından AK Parti ilçe teşkilatlarına yaptığı ziyaretlerini sürdürdü. Sarıçam ziyaretinin ardından AK Parti Seyhan İlçe teşkilatını da ziyaret eden Başkan Çelikcan, kongrede güven tazeleyen AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş’a başarılar diledi.
Yeni yönetime ve AK Parti Seyhan İlçe Teşkilatına hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Çelikcan’a Seyhan ziyaretinde Yüreğir AK Parti İlçe eski Başkanı Bahadır Balcılar’da eşlik etti.
Burada yaptığı konuşmada teşkilat çalışmasının önemine vurgu yapan Başkan Çelikcan, 2015 seçimlerinde AK Parti Seyhan teşkilatının diğer ilçelerin lokomotifi olacağını belirtti. Başkan Çelikcan, konuşmasında ayrıca birlikte çalışarak 2019 seçimlerinde hem Sarıçam’ı, hem Seyhan’ı, hem de Büyükşehir’i geri alacaklarını söyledi. Yaklaşık 6 yıllık dönemde Yüreğir’e yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Başkan Çelikcan iktidar ile yerel yönetimlerin birleşmesi halinde hizmetlerin arttığını vurguladı.
AK Parti’nin 2023 hedefleri için yerel, genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerin bir arada yapılacağı 2019 seçimlerinin çok önemli olduğunu belirten Başkan Çelikcan birlikte çalışarak bu hedeflere ulaşacaklarını söyledi.
AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş ise Yüreğir Belediyesi’nin ‘Ak Belediyecilik’te Adana’nın parlayan yıldızı olduğunu belirterek, Başkan Çelikcan’a Yüreğir’e ve Adana’ya yaptığı önemli hizmetler ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.