TÜRKİYE Erkekler Voleybol Süper Ligi takımlarından İnegöl Belediyespor, Şahinbey Belediyesi'nden orta oyuncu Emin Yolver'i transfer etti. İnegöl Belediyespor tesislerinde düzenlenen imza törenine konuşan İnegöl Belediyespor yöneticisi Zekeriya Yaprak ile tekvando ve yüzme şube sorumlusu İsmail Baykan'da katıldı. İmza töreni öncesi basın mensuplarına açıklama yapan teknik başkan yardımcısı Furkan Baştürk, Yolver ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.
YABANCI TRANSFER OLACAK
Son transferi ise yabancı bir oyuncu ile yapacaklarını dile getiren Furkan Baştürk, anlaşmanın gerçekleştirildiğini önümüzdeki günler içinde imza töreninin yapılacağını belirtti.
TARAFTARLARIMIZ BİZİ DESTEKLESİN
Emin Yolver ise İnegöl Belediyespor'a başarılı olmak ve takıma faydalı olmak için geldiğini belirterek, "Öncelikle bana şehrimde oynama fırsatı verdikleri için yönetici ağabeylerime ve İnegöl Belediyespor Kulübüne çok teşekkür ediyorum. Buraya başarılı olmak için ve takıma faydalı olmak için geldim. İnşallah Allah utandırmayacak. Taraftarlarımızda da bizi bütün maçlarda desteklemelerini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAF