Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş ve yönetim kurulu üyeleri, Didim Kaymakamı İskender Yönden’i ziyaret etti. Ziyarette Didim Belediyespor’un maddi kaynak arayışıyla ilgili fikir alış verişinde bulunuldu.
Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş, Yönetim kurulu üyeleri Ahmet Yılmaz ve Ergun Korkmaz ile birlikte Didim Kaymakamı İskender Yönden’i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş takımın şampiyonluğa koştuğunu ve bu hafta oynanacak maçı galip gelmeleri takdirde lider olacaklarını söyledi. Başkan Altıntaş bu hafta Manisa’da oynanacak maça Kaymakam Yönden’i davet ederken “Takımımız şu an ligde iyi konumda ama maddi anlamda bazı sorunlar yaşıyoruz. Bu noktada çalışmalarımız ve projelerimiz var. Sizlerin fikirleri bizler için önemli. Sizlerin desteği Didim ve takımımız için önemli” dedi.
Kaymakam Yönden ziyaretinde Didim Belediyespor’un başarısını memnuniyetle karşılarken “Takımın maddi yönden arayışıyla ilgili sizler bir altyapı çalışması yapmanız lazım. Bu noktada takıma destek nasıl sağlanır ile ilgili fikirler yaratıp bununla ilgili toplantılar yapılması lazım. Bu toplantıda da takımın durumuyla ilgili de gelen davetlilere bilgilendirme yapılması lazım. Burada sadece maddi anlamda destek olmak istemeyen olabilir; onlarda takımın diğer ihtiyaçları için destek olabilirler; örneğim futbolcuların malzemesi, takım otobüsü gibi; bu noktada yapılacak çalışmalarda bizlerde katılım sağlarız ve destek olunması noktasında önerilerimizi sıralarız” dedi.
Ziyaretin sonunda Kulüp Başkanı Altıntaş, Kaymakam Yönden Didim Belediyespor atkısı hediye etti.