BURSASPOR, Barcelona Kulübünün geçen yıl İspanya'nın La Liga takımlarından Deportivo La Coruna'ya kiraladığı 24 yaşındaki forvet oyuncusu Isaac Cuenca ile sözleşme imzaladı.
Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen törene İspanyol Cuenca’nın eşi, annesi, babası, kız kardeşi ve akrabaları da katıldı. Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, imza töreninde, "Altyapısı dünyanın en iyi kulüplerinden biri olan Barcelona’dan gelen bir oyuncuyu Bursaspor’a kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Takıma katkı sağlayacağını umut ediyoruz. Cuenca ile 3 yıllık anlaşmaya vardık. Camiamıza ve takımıma hayırlı olsun" dedi.
Daha sonra konuşan Cuenca ise, "Bana ilgi göstererek hoşgeldin, diyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Taraftarlarımız için en güzelini yapmak için elimden gelini ortaya koyacağım" dedi. Cuenca, basın mensuplarının sorusu üzerine şunları söylmedi:Y
"İlk gelişimde küçük pürüzler kalmıştı. Detaylar çözüme kavuşunca imza atmak için geldim. Başkan ve yardımcılarına transferde gösterdikleri fedakarlık için teşekkür ediyorum. Bursa şehri çok hoşuma gitti. Her şey var görünüyor. Tesisler beni çok mutlu etti. Bir futbol takımı için her şey var. Gördüğüm maçlarımızı oynayacağımız modern bir stat. Her şey yepyeni. Güzel başarılara imza atacağız. O statta kendimi gösterebilmek için şimdiden büyük bir heyecan yaşıyorum."

FOTOĞRAF