Hatay’ın AK Parti’li ilçe belediye başkan eşleri her ay geleneksel hale getirdikleri birlik ve beraberlik örneğini bu kez İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in eşi Feray Dingil öncülüğünde İskenderun Down Cafe’de biraraya geldiler.

Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil, başkan eşlerini Down Cafe’de bir araya getirdi. Burada hem eğitim gören ve hem de çalışan Down Sendromlu çocuklar ve aileleriyle sohbet eden başkan eşleri, down cafedeki ortamı çok beğendiklerini belirttiler.

Kendilerine gösterilen ilgi ve sevgiden dolayı mutlu olan down sendromlu çocuklar başkan eşleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Başkan eşlerini İskenderun’da ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden İskenderun Belediye Başkanı eşi Feray Dingil, “Her zaman birlik ve beraberlik içindeyiz. Bugün burada hem down sendromlu çocuklarımızla vakit geçirmek, hem de onları bir nebzede olsa mutlu etmek için burada toplanmaya karar verdik. Her zaman burada çocuklarımız ile iç içeyiz. Onlar da bu ilgiden dolayı çok mutlu oldular” diyerek geldikleri için misafirlerine teşekkür etti.

İskenderun Down Cafe’yi çok beğendiklerini ve burada Engelsiz İskenderun Dernek Başkanı Feray Dingil’in çalışmalarını takdir ettiklerini belirten Hatay’ın AK Parti’li ilçe belediye başkan eşleri, “Çocuklarımızı böyle mutlu görmek gerçekten çok güzel. Burada hem çalışıyorlar ve hem eğitim görüyorlar. Sosyal olarak onlar ve aileleri için muhteşem bir şey. Onlarla sohbet ettik, mutluluklarını paylaştık. Gerçekten unutulmaz bir gün yaşadık. Feray hanıma bizleri burada ağırladığı için çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’de gerçekleştirilen programın son bölümüne katılarak misafirlerini uğurlarken, down sendromlu çocuklar ile sohbet etti.