BECKER 35 Albatros Spor Kulübü, Karşıyaka Belediyesi ortaklığıyla çocuklara basketbolu sevdirmek için yarın festival düzenleyecek.
Bostanlı Sahili Pazar Yeri karşısında yer alan basketbol sahalarında saat 14.00'te başlayacak şenlikte çeşitli gösteri, şov ve etkinlikler yapılacak. Becker Kadın Basketbol Takımı ile Karşıyaka Belediyesi Erkek Basketbol Takımı'nın da özel bir maç yapacağı festivalde ayrıca İzmirli şarkıcı Mikrop Hikmet de sahne alacak. Becker Başkanı Volkan Kebir tüm İzmirlilleri festivale davet ettiklerini belirterek, "Amacımız İzmir'de basketbolu sevdirmek. Bu organizasyonda bize destek olan Karşıyaka Belediyesi'ne çok teşekkür ediyorum" dedi.
Bu arada mavi beyazlı ekip 20 Ekim'de başlayacak olan 2'nci Lig öncesi oynadığı üçüncü hazırlık maçında Bayraklı Belediyesi'ni 79-46 mağlup etti. Becker 35 Albatros, Halkapınar Spor Salonu'nda oynan özel maçın ilk periyodunu 16-9 önde geçti. Soyunma odasına 29-29 beraberlikle giden Becker, 3. çeyreği de 51-39 kazanarak salondan galip ayrıldı.

FOTOĞRAF