Türk Hava Yolları (THY) uçağında tanışan ve tam bir yılın ardından evlenmeye karar veren iki yolcu, düğünlerini bulutların üzerinde yaptı. Renkli görüntülerin oluştuğu düğünde gelinin attığı çiçeği ise THY hostesi yakaladı.
2014 yılında, bir oyuncu ve bir doktor, İstanbul’dan Moğolistan’ın başkenti Ulan Batur’a gitmek üzere bindikleri Türk Hava Yolları uçağında tanıştı. Vjera Mujovic Belgrad’dan, Stefan Preis ise Almanya’dan gelerek İstanbul aktarmalı Batur seyahatleri için kendilerine rezerve edilmiş 5-a ve 5-c koltuklarına yerleşmenin ardından sohbet etmeye başladı. Yolculuk boyunca sohbet eden ikili, iniş yapmadan önce tekrar görüşmek için birbirlerinden söz aldı.
Zaman içerisinde arkadaşlıklarını farklı bir boyuta taşıyan çift, hayatlarını birleştirmeye karar verdi. Çift tanıştıkları günden tam bir yıl sonra, TK 1082 sefer sayılı Belgrad-İstanbul uçağının 5B ve 5C sayılı koltuklarında, yakın dostları ve ailelerinin eşliğinde, bulutların üzerinde düğün töreni yapmaya karar verdi. Bulutların üzerinde dünya evine girmeye karar veren çift, nikahlarını kıydırdı. Çift daha sonra ise kendileri için hazırlanan düğün pastasını kesti. Pasta kesiminin ardından gelinin attığı çiçeği ise THY hostesi yakaladı. Çiçeği burnunda çift, daha sonra düğünlerine ev sahipliği yapan uçaktan ayrılarak kendilerini bekleyen araca bindi.