AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman’a gençlik ve spor için 2 milyon 661 bin TL ödenek aktarıldığı müjdesini verdi.
AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman’ın her şeyin en iyisine layık olduğunu vurgulayarak, “Her şeyin en iyisine layık olan Adıyamanlı hemşerilerimizin istifade edebilmesi, özellikle gençlerimizin sportif ve kültürel faaliyetlerden en üst düzeyde ve en modern şartlarda yararlanabilmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı ve teşkilatlarında ilimiz için takiplerimiz ve çalışmalarımız aktif bir şekilde devam etmektedir” dedi.
Aydın, bugüne kadar gençlerin sportif ve kültürel faaliyetleri için Adıyaman’da Cumhuriyet tarihinde görülmemiş yatırım ve hizmetlere AK Parti Hükümetinin imza attığını vurgulayarak, Adıyaman’a yapılan son yatırımlarla Adıyamanlıların gönlünde taht kurduğunu dile getirdi.
Aydın konuyla ilgili açıklamasında, “Son olarak; Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı nezdinde yaptığımız çalışmalar ve takiplerimiz neticesinde, Spor Toto Teşkilatı tarafından Adıyamanımıza yapılan kaynak aktarımı ile bir büyük hizmetin daha verilmesinin kıvancını yaşıyoruz. Spor Toto Teşkilatı Başkanlığına, Valimiz ve Belediye Başkanımız ile gerçekleştirdiğimiz ziyaretimiz sonucunda; Ziyaret çayı mevkiine spor kompleksi ve çevre düzenlemesi yapılması amacıyla Adıyaman İl Özel İdaresi’ne 2 Milyon 661 Bin TL ödeme yapılması kararını Teşkilat Başkanlığı’ndan almış bulunmaktayız. AK Parti iktidarı ile ilimiz her alanda olduğu gibi Gençlik ve Spor alanında da pek çok hizmet almaya devam etmektedir. Şimdiden bu önemli hizmetlerin Adıyamanımıza ve hemşerilerimize hayırlara vesile olmasını dilerim.
İlimize yatırım için gelen bu ciddi meblağ için başta Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Çağatay Kılıç, Spor Toto Teşkilat Başkanı Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, milletvekillerimiz, Adıyaman Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş, Adıyaman Belediye Başkanımız Sayın Hüsrev Kutlu, teşkilatımız ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunar, tekrar hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi.