İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge Eskişehir Ağız Diş Sağlığı Hastanesi tarafından Hemşireler, Ebeler ve Anneler günü dolayısıyla düzenlenen programa katıldı.

Ağız Diş Sağlığı Hastanesindeki programda İl Sağlık Müdürü Uğur Bilge’nin yanı sıra Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Seydi Ahmet Güllü, Halk Sağlığı Hizmetleri Daire Başkanı Uzm. Dr. Aslı Melek Zeytin, Başkan yardımcıları, hastane yönetimi ve Ağız Diş Sağlığı Hastanesinde görev yapan hemşireler ve ebeler de hazır bulundu.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge, programda yaptığı konuşmada, “Önce İnsan” diyerek halka hizmeti şiar edinmiş, insanların sağlıkları için çok önemli ve kutsal bir görevi ifa eden, bu yüce mesleğin mensubu bütün fedakâr, cefakâr Ebe-Hemşire olarak görev yapan sağlık personelimizin “Hemşireler, Ebeler ve Anneler Gününüzü” kutluyor, hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyor, meslek hayatlarınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ayrıca günün anısına pasta kesilerek hizmetlerinden dolayı hastanede görev yapan hemşirelere teşekkür belgeleri takdim edildi.