AK Parti’de Menderes Karaduman milletvekili aday adayı başvurusunu yaptı.
Başvurunun ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Karaduman, başvuru dosyasında Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar’ı referans olarak gösterdi.
Karaduman, ayrıca kent ekonomisinde yaşanan kötü gidişatın üstesinden gelebilecek güçlerinin olduğunu belirtti.
İl Genel Meclisi başkanlığı döneminde önemli hizmetlere imza atan Menderes Karaduman, Ak Parti il başkanlığında gazetecilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ak Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeçi’ye resmi başvurusunu yapan Karaduman, il başkanlığı çıkışında ise gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin, “Başvuru dosyasının referans bölümünde hangi isimler yer aldı?” sorusuna Karaduman, “Başvuru formumun referans bölümüne kendilerinin haberinin olmamasına rağmen Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin ile Milletvekilimiz Şamil Tayyar’ın adını yazdım” diye konuştu.
Kent ekonomisinde son dönemde yaşanan olumsuz gelişmelerin üstesinden gelebileceklerini anlatan Ak Parti Gaziantep Milletvekili aday adayı Menderes Karaduman, “Yıllardır yaşanan kötü gidişatı dile getirdik ve önlemlerin alınmasını istedik. Bugün yaşananları aslında yıllar öncesinden dile getirdik. Bugün yaşadığımız olumsuzluğu ise güçlü sanayici ve işadamlarımızla bağlı meslek örgütleriyle üstesinden gelebiliriz. Gaziantep olarak bu konularda oldukça güçlüyüz. Daha önce yaşanan ekonomik krizlerin üstesinden nasıl geldiysek bunun da üstesinden geleceğiz” dedi.
AK Parti Gaziantep Milletvekili aday adayı Menderes Karaduman, başvurusuna ilişkin olarak ta yaptığı açıklamada, “Memleketimize hayırlı olsun. Dün kentimiz için yaptığımız hizmetlerin devamını sağlamak amacıyla başvuruda bulundum. Aday sıralamasına girer ve seçilirsem Gaziantep için yapacağımız çok iş var. Gaziantepli hemşehrilerime hizmet etmek istiyorum” şeklinde konuştu.