7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde AK Parti’den Erzurum Milletvekili Aday Adayı olan Hikmet Eren, Oltu, Tortum, Şenkaya ve Narman İlçe Teşkilat Başkanlarını ziyaret etti.
Eren, partililerle sohbet edip, milletvekilliği aday adaylığı sürecinde kendisine destek vermelerini talep etti.
İlçe Başkanlarından Hayırlı Olsun Temennisi
Oltu İlçe Başkanı Ahmet Eftal Gülcü, Narman İlçe Başkanı Zafer Ruşen, Şenkaya İlçe Başkan Hüsnü Onur Akın ve Tortum İlçe Başkanı Ömer Hancı’yı makamlarında ziyaret ederek ilçe teşkilatı ile görüşen AK parti Milletvekili Aday Adayı Hikmet Eren, coşkuyla karşılandı. Eren’in ziyaretlerinden memnuniyet duyan İlçe Başkanları bu kutlu yolda başarı dileklerini ilettiler.
AK Parti Oltu İlçe Başkanı Ahmet Eftal Gülcü ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Hikmet Eren’in ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Gülcü, adaylık yolunda başarı temennilerini iletti.
İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın Türkiye ve Erzurum için büyük önem arz ettiğine değinen Eren, “Bölgemizin en büyük şansı İçişleri Bakanımız Sayın Efkan Ala’dır. Ülkemizin ve bölgemizin kalkınmasına önemli katkıları söz konusudur. Kendisiyle aynı kadroda ülkemize ve şehrimize hizmet etmek benim için büyük onur olacaktır. Bu kutlu yola katkı sağlayan tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.
Eren, "Teşkilatlarımız Bizim Göz Bebeğimizdir"
AK Parti Teşkilatlarının öneminin göz ardı edilemeyeceğini ifade eden Eren, Oltu’nun da önemine değinerek Oltu’nun milli mücadele döneminde ülkeye katkı sağlamak için tek başına hükümet kurma gücüne dikkat çekerek, “Halkımızın temel sorunlarıyla ilgilenen teşkilatlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Göz bebeğimiz olan teşkilatlarımızın önemini ifade etmek istiyorum. Oltu, Erzurum’un ilçeleri arasında en önemli ilçelerimizden biri olup Kurtuluş Savaşı esnasında Oltu Milli Şura Hükümeti’ni kurarak Türkiye Cumhuriyeti Devletinin temellerinin atılmasına çok büyük katkılar sağlamıştır. Bu vesileyle de bu süreçte emeği geçen büyüklerimizi rahmet ve minnetle anıyorum’’ dedi.
’’Aday Adayı Arkadaşlarıma Başarılar Diliyorum’’
AK Parti aday adaylarının her birinin birbirinden değerli ve bilgi birikimine sahip olduklarına inandığını ifade eden Hikmet Eren, ’’Bu yarışta aday olamadığım takdirde 7 Haziran tarihine kadar teşkilatlarımızın emrinde çalışarak seçimleri tamamlamayı planlıyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ve Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun stratejik vizyonu neticesinde ortaya konulan ’Yeni Türkiye ve 2023’ stratejisi söz konusudur. Bu strateji ve Yeni Türkiye vizyonu tüm yurt sathını kapsayan dev bir projedir. Eğer bu büyük hedefleri tam manasıyla uygulayabilirsek ülkemizin ve şehrimizin kalkınmasına hep birlikte katkı sağlamış oluruz” dedi.