Muğla’nın Bodrum ilçesinde ilki geçen yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen Sarum Diamond Golden Ball Golf Cup, Türkiye’nin dört bir yanından golf tutkunlarını bir araya getirdi.
Sarum Diamond sponsorluğunda gerçekleşen Sarum Diamond Golden Ball Golf Cup Golf Turnuvası Bodrum’da golf heyecanı yaşattı. Golf tutkunlarının büyük ilgi gösterdiği turnuvaya Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Gençlik ve Spor eski bakanlarından Fikret Ünlü, Bodrum Golf ve Tenis Kulübü (BGTK), OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk ve 20’si kadın 110 sporcu katıldı. Erkeklerde 3, kadınlarda ise 2 kategoride düzenlenen turnuva oldukça çekişmeli geçti.
Ramazan Bayramı’nın 2. ve 3. günü gerçekleşen turnuvada TFF Başkanı Yıldırım Demirören ilk gün sahaya çıktı. Golfçuların kıyasıya mücadele ettiği turnuva sonunda Sarum Diamond tarafından özel olarak hazırlanan, gerçek golf topu ebatında ve ağırlığında olan Altın Top, play-off mücadelesi sonunda sahibini buldu. Altın topu geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Fikret Öztürk kazandı.
ÇOK RENKLİ ÖDÜL TÖRENİ
Öte yandan Sarum Diamond Bodrum Golf Cup’ın ödül töreni en az turnuva kadar renkli geçti. Ödül törenine BGTK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, Eşi Nurten Öztürk, Devlet eski Bakanı Fikret Ünlü, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, BGTK Yönetim Kurulu üyeleri, ortakları ve özel davetliler katıldı. Sarum Diamond’ın sahibi aynı zamanda BGTK Yönetim Kurulu üyesi İsmail Erdoğan ve eşi Reyhan Erdoğan, davetlilerle tek tek ilgilendi. Ödül töreninde sunumu yapan Genel Müdür Caner Tuna, tüm katılanlara ve ortaklara teşekkür etti. BGTK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk ise Kulübümüzün her geçen gün daha da geliştiğini, bununda ortaklar ve sponsorlar sayesinde olduğunu belirterek; “İsmail Erdoğan’a teşekkür ediyorum. 2 yıldır gerçekleşen turnuvaya katılmak çok keyifli. Ayrıca bu güzel organizasyon için Genel Müdürümüz Caner Tuna ve ekibimize de teşekkür ediyorum” dedi.
Turnuva sponsoru Sarum Diamond’ın sahibi İsmail Erdoğan’da tüm katılımcılara ve davetlilere teşekkür etti. Erdoğan yaptığı açıklamada amaçlarının golfü sevdirmek ve teşvik etmek olduğunu açıkladı. Artık geleneksel hale gelen turnuvanın önümüzdeki yıllarda da aynı coşkuyla yapılacağını söyledi.
2 gün boyunca sabah ve öğle saatlerinde yapılan turnuvada Sarum Diamond Bodrum Golf Cup Özel Ödülü olan altın golf topunu Fikret Öztürk kazandı.