Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Kamberiye ve Atatürk mahallelerinde incelemede bulunan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, "Yapacağımız çalışmalarla Atatürk Mahallesi nefes alacak" dedi.
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ile Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Mehmet Açanal ile birlikte Kamberiye Mahalle Muhtarı Abdurrahman Şahap’ı ziyaret etti. Başkan Demirkol, mahalle sakinlerinin talep ve sorunları hakkında bilgi aldı. Başkan Fevzi Demirkol ve beraberindekiler, Kamberiye Mahallesindeki incelemenin ardından Atatürk Mahallesi’ne geçti. Atatürk Mahallesi’nde alan incelemesi yapan Başkan Demirkol, mahallede kermes alanı yapılması için talimat verdi. Atatürk Mahallesi’nde bulunan parkları da inceleyen Başkan Demirkol, mahalle esnafını ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Başkan Demirkol, taleplerin yerine getirilmesi için ilgili müdürlüklere talimat verdi. Demirkol, “Bugün AK Parti Haliliye İlçe Başkanımız Mehmet Canpolat ile birlikte Atatürk Mahalle Muhtarımız Sayın Mahmut Karataş’ı ve mahalleyi ziyaret ettik. Bu alanda Atatürk Mahallesinde kermes alanı düzenlemeyi düşünüyoruz, onun incelemelerini yaptık. Park ve bahçelerle ilgili düzenlemeleri, mahallinde inceledik. Çalışmalarımız çok kısa bir süre içerisinde gerçekleştirilecektir. Aynı zamanda yeni park alanları veya park alanlarının genişletilmesi ile ilgili sıkışık bir durumda olan Atatürk Mahallesi’nin biraz nefes almasını sağlamak amacıyla parkların yeniden düzenlenmesi hususunda çalışma başlattık. Esnafımızın bizden yol düzeni, trafik akışı ile ilgili ilettiği talepleri oldu. Bu istekleri de Büyükşehir Belediyemizle görüştükten sonra çözüme kavuşturacağız. Atatürk Mahallesi halkının ve Haliliye halkının bizden beklediği bütün hizmetler zaman içerisinde gerçekleştireceğiz. Bugün için Atatürk Mahallesi muhtarımızı ziyaretimiz içerisinde kent merkezinde bulunan tüm mahallelerimize muhtar evinin kısa bir süre içerisinde yapılacağını müjdelemek istiyorum. Bu çalışmaların ardından mahalle rahat bir nefes alacak” diye konuştu.
Atatürk Mahalle Muhtarı Mahmut Karataş da sorunlarını yerinde tespit eden Başkan Demirkol’a ziyareti ve sözünü verdiği çalışmalar nedeniyle teşekkür etti. Yapılan incelemelerden memnuniyetini dile getiren AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat sorunların ve çözümlerini teşkilat olarak da yakından takip edeceklerini ifade etti.
Başkan Demirkol, daha sonra beraberindekiler ile birlikte Atatürk Mahallesi’nde bulunan Suriye Türkmenler Derneği’ni de ziyaret etti. Türkmen Derneği yetkilileri ile bir araya gelen Başkan Fevzi Demirkol, Türkmenlerin sorunlarını dinledi.