29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yılı, bu yıl gerçekleştirilecek etkinliklerle Samsun'da coşkuyla kutlanacak.

SAMSUN'DA 29 EKİM PROGRAMI

Samsun'da Cumhuriyet gururu ve coşkusu 2 gün sürecek. 28 Ekim Cuma günü başlayacak etkinliklerle birlikte coşku, 29 Ekim Cumartesi günü doruğa çıkacak. 28 Ekim Cuma günü saat 13.00'da Atatürk Anıtı'na çelenk koyma töreni yapılacak. Saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ve bayrağın göndere çekilmesinin ardından Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı anıt şeref defterini imzalayacak. Ardından protokol üyeleri, askeri bando, Atakum Belediyesi kadın bandosu, öğrenciler ve halkın katılımıyla saat 14.00'te Atatürk Anıtı'nın önünden Cumhuriyet Yürüyüşü başlayacak. Yürüyüş, 19 Mayıs Bulvarı ve İstiklal Caddesi güzergahından devam ederek DSİ 7. Bölge Müdürlüğü önünde son bulacak.

SAMSUN'DA 29 EKİM ETKİNLİKLERİ

29 Ekim Cumartesi günü ise saat 10.00'da Samsun Valiliği Yaşayan Atatürk Salonu'nda tebrikat töreni düzenlenecek. Saat 10.30'da ise Batıpark İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları Stadı'nda başlayacak bayram töreninde Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, vatandaşları selamlayarak, halkın bayramını kutlayacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından konuşmalar gerçekleştirilecek, şiirler okunacak. Halk oyunları ve askeri bando konserinin adından yapılacak tören geçişinden sonra tören sona erecek. Saat 12.30'da ise bir AVM'de askeri bando konseri düzenlenecek. Saat 19.00'da ise Şehit Ömer Halisdemir Salonu'nda Vali Dağlı ve eşi Nurgül Dağlı tarafından kabul töreni yapılacak.

29-ekim23

29 EKİM COŞKUSU KANAL S'DE

Bayram coşkusu, canlı yayın ve özel konuklarla Samsun'un uydudan yayın yapan tek televizyonu Kanal S'den ekranlara taşınacak.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.