AK Parti Alaplı İlçe Kadın Kolları Teşkilatı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla devlet hastanesinde hasta, hasta yakınları ve sağlık personeline karanfil dağıttı.
AK Parti Alaplı Kadın Kolları Başkanı Sema Uzun, Kadın Kolları olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla devlet hastanesinde hasta, hasta yakınları ve sağlık personeline karanfil dağıttıklarını söyledi.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle çeşitli etkinlikler yaptıklarını belirten Uzun, “AK Parti Alaplı Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla devlet hastanesine giderek hastalarımıza ve yakınlarına karanfil vererek geçmiş olsun dileğinde bulunduk. Ayrıca sağlık personeline ve sağlık ocaklarında görev yapan personele karanfil takdim ettik. Sağ olsunlar gerek hasta ve hasta yakınları gerekse sağlık personeli bizlere büyük ilgi gösterdiler. Bu vesile ile AK Parti Kadın Kolları olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 7 Mart 2015 Cumartesi günü Alaplı Çay Bahçesi’nde gerçekleştireceğimiz etkinliğimize tüm kadınlarımızı davet ediyoruz” dedi.