1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı nedeniyle İstanbul’da çeşitli noktalarda sokak ve caddelerin trafiğe kapatılmasını fırsat bilen çocuklar sokaklarda top koşturdu. Gümüşsuyu’nda polislerin de çocuklarla birlikte futbol oynaması ilginç görüntüler oluşturdu.
1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı dolayısıyla İstanbul’un birçok sokak ve caddesi güvenlik amacıyla trafiğe kapatıldı. Sokakların sakin olmasını fırsat bilen çocuklar sokaklarda gönüllerince eğlendiler. Futbol, yakartop, istop gibi oyunlar oynayan çocuklara zaman zaman polisler de eşlik etti. Çocuklarla kısa süre de olsa futbol oynayan polisler, renkli görüntüler oluşturdu.
Yolların trafiğe kapatılmasını fırsat bilerek arkadaşlarıyla sokakta futbol oynayan Ufuk Ertaş, "Taksim Gümüşsuyu’nda ikamet ediyorum. Ben ilk defa sessiz sakin ve olaysız geçtiğini görüyorum. Biz de sokakların sessiz sakin olmasını fırsat bilerek mahallede oyun oynama fırsatı bulduk. Bütün 1 Mayısların böyle sessiz sakin ve olaysız geçmesini diliyorum. Herkesin 1 Mayıs İşçi ve Emekçi bayramını kutluyorum” dedi.