Şahinbey Kaymakamı, Gaziantep TEMA Gönüllüleri, İdari Amirler, Doktorlar, Üniversiteliler, öğrenciler ve katılmak isteyen herkes ile beraber her cumartesi erken saatlerde farkındalık yürüyüşü yapılıyor.
Gaziantep TEMA İl Temsilcisi Muharrem Katıoğlu, “Her cumartesi sabah erken saatlerde Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın önderliğinde yapılan yürüyüşe” Türkiye çöl olmasın” ve “Bu topraklarda umut yeşertiyoruz” sloganlarımız ve TEMA yeleklerimizle bizler de eşlik ettik” dedi.
Katıoğlu, obezitenin her gün yaygınlaştığı, yeşil alanların giderek azaldığı, ani insan ölümlerinin giderek arttığı bir dünyada yaşamın her gün zorlaşmakta olduğunu belirterek şunları söyledi:
“Bütün bu olumsuzlukları olumlu hale getirmek için sabahın erken saatlerinde yapılan farkındalık yürüyüşü tüm yorgunluğunuzu üzerinizden alarak sizi inanılmaz rahatlatıyor. Bu alanda yapılan çalışmalarda ben de varım diyen insana yatırım yapmak lazım diyen Kaymakamımız Selami Aydın’a teşekkürü bir borç biliyoruz. Ayrıca belli aralıklarla yapılacak bu tür etkinliklere tüm Gazianteplileri davet ediyoruz.”