Bartın’ın Kozcağız beldesinde Bakraçboz İlköğretim Okulu’nun Kütüphanesi "Benim size; çocukların bize ihtiyacı var" projesi kapsamında gönüllüler tarafından yenilendi.

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman’ın da katıldığı etkinlikte Bakraçboz İlköğretim Okulunu ziyaret eden Proje kurucuları ve Üyeleri kütüphaneye 1700 kitap bağışladı.

Anasınıfı için dergiler ve diğer öğrenciler için çeşitli kırtasiye malzemeleri getiren grup üyeleri, öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Ayrıca, kütüphanenin fiziksel olarak yenilenmesi için çalışma başlatan gurup üyeleri, Ana sınıfına girerek öğrencilerle birlikte çeşitli etkinlikler yaptı. Sınıflarına girdiklerinde karşılarında “Benim Size; Çocuklarında Bize İhtiyacı Var” üyelerini gören öğrenciler, önce şaşırdılar ardından yapılan etkinlikle keyifli vakit geçirdiler.

Grup başkanı Ufuk Tan Keleş, 'Benim size; çocukların bize ihtiyacı var' diyerek yola çıktıkları sosyal projede Türkiye'nin birçok yerinde çocuklara katkı sağlamak için çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Adapazarı Mehmet Gölhan Ortaokulu'nun kütüphanesinin yenilenmesinin ardından çok kısa bir zamanda Bartın Bakraçboz İlköğretim Okulu’na kütüphane kuran grup üyeleri Türkiye Genelinde Çalışmalarının hızla devam ettiğini söylediler. Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman Bakraçboz İlköğretim Okulu’nun kütüphanesini yenileyen grup üyelerine örnek davranışlarından dolayı teşekkür etti. Bartın için gerekli ilgiliyi her zaman göstereceklerini söyleyen grup üyeleri şehir gezisini tamamladıktan sonra Kozcağız beldesinden ayrıldı.