Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, sarı-lacivertli takıma transferi konuşulan Erkan Zengin ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Kulübün televizyonuna konuşan Mahmut Uslu, Eskişehirsporlu oyuncu Erkan Zengin’in transferine ilişkin açıklamalarda bulundu. Uslu, "Bizim takımımızın transfere ihtiyacı yok. İlhan Bey’e gelmiş Erkan Zengin. Sevdiğimiz beğendiğimiz bir oyuncu. Bir teklif getirdiler. Teklif de şöyle; oyuncunun alacağıyla ilgili ve kulübe verilecek belli bir şeye el sıkışmış menajeri ve oyuncu. Biz oyuncuyla görüşmedik ama menajeri böyle söyledi. Bana iletildi. Başkanla beraber değerlendirdik. Tabii ki önce hocamıza sorduk. Hocamızla da bir saat evvel görüşme yaptık. Hocamız da bize yararlı olacağını söyledi. Biz de bunun üzerine resmi olarak Eskişehir Kulübü Başkanı’na siz anlaşmışsınız, el sıkışmışsınız. Bizim koşullarımız böyle, eğer bu şekilde olursa biz alabiliriz dedik. Onlar da bize oyuncunun alacaklarını yatırdıklarını söylediler. Bunu açıklamamızın nedeni, kamuoyunun bilmesinde yarar var. Çünkü spekülasyonlar yapılıyor. Dolayısıyla biz bunu bu şekilde değerlendirdik ve kendilerine ilettik. Kendileri düşüneceklerini söylediler" dedi.
İLHAN EKŞİOĞLU: "BUGÜN, YARIN HABER GELİR"
Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu ise, transferin birkaç gün içinde netleşeceğini ifade ederek, "Futbolcu, kulübünden izinli olarak menajeri vasıtasıyla bir görüşmemiz oldu. Zaten onlar kendi aralarında anlaşmışlar. Dolayısıyla biz de teklifimizi ilettik, daha doğrusu istenen teklife cevabımızı verdik, şartlarımızı sunduk. Zannediyorum bugün, yarın haber gelir. Ona göre de netleşir veya hayırlısı neyse o olur" şeklinde konuştu.