Afyonkarahisar Valiliği tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen genel bayramlaşma töreni Taş Medrese’de gerçekleşti.
Bayramlaşma töreninde konuşan Vali Hakan Yusuf Güner, bayramların ülkenin çimentosu olduğunu söyleyerek tüm Afyonkarahisarlıların Ramazan Bayramını kutladı. Güner konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Afyonkarahisar gerek geçmişi, gerek tarihi, gerekse sahip olduğu maddi ve manevi değerler boyutuyla son derece devletine bağlı, aziz milletin değerlerini yaşatan önemli ve güzel bir ilimiz. Bu değerlerin gerek saygıdeğer milletvekillerimizde, gerekse sosyal yapıda da yaşatıldığını görmekten son derece mutluyum. Yaklaşık 26 yıllık devlet hayatımda aziz milletimize hizmet etme sevdasıyla çıktığımız yolda bugün Afyonkarahisar’dayız. Afyonkarahisar, el ele gönül gönüle hep birlikte büyüyecek, gelişecek potansiyele sahip bir ilimiz. Bu şehrin bir hizmetkarı olarak bu şehre hizmet etmek için gelmiş bir misafir olarak aynı zamanda aziz devletimizin ve hükümetin bir temsilcisi olarak sizlerle bir arada olmaktan son derece mutluyum. Hangi siyasi yapıdan olursa olsun, zenginiyle, fakiriyle devlet kapısının, gönül kapımın sonuna kadar aziz Afyonkarahisarlılara açık olduğunu bir kez daha ifade etmek istiyorum.”
Programa katılan Afyonkarahisar milletvekilleri de birer konuşma yaparak Afyonkarahisarlıların Ramazan Bayramını tebrik etti.
Kent protokolü, huzurevinde bulunan yaşlıları, Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan polisleri, İl Jandarma Alay Komutanlığı’nda vatani görevini yapan askerleri, Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını tek tek kutladı.