Süper Lig’in ilk haftasında Osmanlıspor’u 3-1 yenerek sezona 3 puanla başlayan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin ikinci haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın yer almadığı antrenman, yardımcı antrenör Gökhan Geylani nezaretinde gerçekleştirildi.

Antrenman öncesi sahada futbolcularla yaklaşık 10 dakika süren bir toplantı yapan Geylani, lige iyi bir başlangıç yaptıklarını ifade ederek, “Bu süreçte puanları toplayıp, yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Toplantı sonrası futbolcular, 5 dakika süreyle karışık şekilde yarı alanda koşu yaptı. Isınma hareketlerinin ardından gruplara ayrılan oyuncular, tam saha koşu gerçekleştirdi.

Osmanlıspor karşılaşmasında ilk 11’de forma giyen futbolcular, fiziksel çalışmanın ardından antrenmanı tamamlarken, yedek soyunan ve görev almayan oyuncular ise çift kale maç yaptı.

“Puan toplamayı sürdürmek istiyoruz”

Basın mensuplarına konuşan Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, sezona iyi bir başlangıç yaptıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, Osmanlıspor karşısında önemli bir 3 puan aldıklarını belirtti.

Ligin ilk haftasını iyi bir şekilde atlattıklarını kaydeden Ravcı, önlerindeki Demir Grup Sivasspor maçı hazırlıklarına başladıklarını ifade etti.

Ravcı, “Osmanlıspor karşısında önemli bir galibiyet aldık ve lige 3 puanla başladık. Şimdi önümüzde Demir Grup Sivasspor karşılaşması var. Demir Grup Sivasspor da ligin yeni ekiplerinden. Kendi saha ve seyircilerinin önünde galip gelmek isteyeceklerdir. Biz de ilk hafta galibiyetini sürdürmek ve puan toplamak istiyoruz. İnşallah en kötü bir beraberlikle döneriz oradan. Yine o moral motivasyonumuzu öbür haftalara taşırız. Zor bir maç olacak. İnşallah puan ya da puanlarla döneceğimiz bir maç olur” diye konuştu.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Ravcı, “Eksik mevkiler için görüşmeler sürüyor. Yaptığımız görüşmeleri bir an önce tamamlamak istiyoruz. Eksiklerimizi biliyoruz. Buna göre de çalışmalarımız devam ediyor. Yeni oyuncularında takıma katılmasıyla daha da güçlü bir kadromuz olacak” ifadelerini kullandı.

Ali Ravcı, yeni statta çalışmaların devam ettiğini belirterek, Antalyaspor karşılaşmasını burada oynamak istediklerini söyledi.