Global Diş Hekimliği derneği çatısı altında yapılan, Almanya menşei olan Bredent firmasının yaptığı vip toplantıyı Türkiye’de ilk olarak Global Diş Hekimliği yaparak Türkiye’yi diş hekimliğinde temsil etmeye devam ediyor.

Global diş hekimliğinin yaptığı vip eğitime 4 ülkeden 21 diş hekimi katıldı. Vip eğitime katılan tüm hekimlere diş problemi yaşayan ve tüm neredeyse tüm dişleri problemli olan hastaya canlı olarak önce dişleri çekilip sabit implantlar yapıldı daha sonrasında ise üzerine sabit dişler yerleştirildi, sabah kliniğe dişsiz şekilde gelen hasta aynı günün akşamında dişleri yapılı şekilde klinikten ayrıldı. Aynı zamanda protez üst nasıl yapılır katılan tüm diş hekimlerine ayrıca bilgisi verildi.

Eğitimi yapan kişiler M.Sc.Dt.Zafer Kazak, Dr.Zeynep Lale Çalışkan, Prof.Dr. Hakan Özyuvacı oldu, eğitime katılan 4 ülkeden 21 diş hekimine sertifikaları Zafer Kazak verdi. Eğitim sonrası İstanbul’un en önemli tarihi mekanlarını gezdirilen yurtdışı doktorları İstanbul’dan mutlu şekilde ayrıldı.