Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, belediye personeliyle bir araya geldi.

Ustaoğlu, Bitlis Belediyesi birim müdürleriyle bir araya gelerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Birim müdürlerinin devam eden çalışmalar ve tamamlanmış hizmetler hakkında bilgiler verdiği toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Aras da hazır bulundu.

Belediyelerin bir aile gibi olduğunu ve hizmet anlayışının da bu temelde olması gerektiğinin altını çizen Ustaoğlu, bir birimde yaşanabilecek sorunun, diğer tüm birim ve çalışanları etkileyebileceğini belirterek, sorun çıkması halinde iletişim ve koordinasyon içinde olunması gerektiğini vurguladı. Ustaoğlu, “Bitlis’te yaşayan halkımıza daha kaliteli hizmet vermek için hepimiz üzerimize düşeni yapacağız. Hepimiz, tüm birimler, başkan yardımcılarımız ve tüm çalışma arkadaşlarımızla iyi bir iletişim içinde olmaya devam edeceğiz. Çünkü bizler halkımıza hizmet sunmak için buradayız” dedi.

“Uyum içinde çalışırsak, başaramayacağımız hiçbir şey yoktur”

Esnaf ve vatandaşlardan gelen eleştiri ve talepleri dikkate alacaklarını ve sorunların çözümü için sorumluluk ve yetkiler dâhilinde ellerinden geleni en kısa zamanda yapacaklarını kaydeden Ustaoğlu, “Bizler bir aileyiz. Bizim tek isteğimiz çarşıda, pazarda, sokakta halkımızla, esnaflarımızla karşılaştığımızda onların güler yüzünü görebilmektir. Önümüzdeki süreçte halkımızın yararına daha büyük hizmet ve projelere imza atmak istiyoruz. Bu projelerimiz arasında başlattığımız sokak sağlıklaştırma projemiz var. Bunun yanı sıra her mahallede bir park, spor tesisi ve asfalt ve kaldırım çalışması projeleri var” diye konuştu.

Ustaoğlu, müdürlerin dile getirdiği taleplerin karşılanması ve sorunlarının çözümü için ilgili başkan yardımcılarına gerekenlerin yapılması yönünde talimat verdi.