Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, bir alışveriş merkezinin Nazilli’deki 12’inci şubesinin açılışını gerçekleştirdi.
Nazilli Yeşil Mahalle Atatürk Bulvarı üzerinde gerçekleşen açılış törenine katılan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Şube Sorumlu Müdürü Ufuk Aynaoğlu, çalışan personeli ve açılışa katılan davetliler ile birlikte açılış kurdelesini keserek Yeşil Mahalle sakinlerine, Nazilli halkına ve market çalışanlarına hayırlı olmasını diledi. Yapılan dualar eşliğinde açılışı yapılan 12’inci şubede açılışa katılan tüm davetlilere lokma ikramı yapıldı.
Nazilli’de istihdam sağlayan işyeri sahiplerine her zaman destek verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Bu iş yerinde çalıştıracakları kişileri meslek sahibi olmasını sağlayarak istihdama katkıda bulunacakları gibi kaliteli ve ucuz alışverişle halkımıza da katkı sağlayacaklar. Bu tür iş yerlerinin açılmasına her zaman destek veriyoruz. Kendilerini kutluyor ve teşekkür ediyorum. Çalıştırdıkları insanlar ve ekonomiye sağlayacakları katkı için de ayrıca teşekkür ediyorum. Allah bol kazançlar ve hayırlı işler versin” dedi.
Açılışa özel indirimler nedeni ile alışveriş yapmaya gelen vatandaşlar ile de sık sık sohbet eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, alışveriş merkezini gezerek, kendisi de alışveriş yaptı.