Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Hasan Özyer, 4 günde 4 ayrı ilçede yaklaşık 40 farklı yerde seçim çalışmasını sürdürdü.
7 Haziran seçimleri öncesinde Ak Parti’de yoğun seçim çalışmaları devam ediyor. 13 ilçede seçim çalışması yapan, yüzlerce mahallede toplantılar düzenleyen ve binlerce esnafla sohbet eden Muğla Milletvekili Adayı Hasan Özyer seçim gününe kadar yoğun mesaisi sürecek. Pazartesi günü Ortaca’da, Salı günü Datça’da, Çarşamba günü Marmaris’te ve Perşembe günü Bodrum’da seçim çalışması yapan Hasan Özyer hafta sonuda Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile birlikte çalışmalarını sürdürecek. Pazartesi günü Ortaca’da STK’lar ve esnaf ziyaretinde bulunan Özyer, Salı günü Datça’da Belen, Yazı, Cumalı, Çeşme, Palamutbükü, Kumyer, Yaka, Sındı, Zeytincik, Mesudiye, Hızırşah, Karaköy, Reşadiye, Emecik, Kızlan Mahallelerinde vatandaşlara seslendi. Çarşamba günü Marmaris’te olan Hasan Özyer, burada Değirmenyanı, Hisarönü, Orhaniye, Turgut, Selimiye, Bozburun, Söğüt, Taşlıca mahallelerini, Perşembe günü Bodrum’da Tursab ziyaret edildi. Ardından Atatürk, Cumhuriyet ve Neyzen Tevfik caddelerinde esnaflar ziyaret edildi. Akşam saatlerinde ise Karadenizliler Derneği üyeleriyle toplantı yapıldı
Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Hasan Özyer Bodrum’da Türkiye Seyehat Acentaları Birliği (TURSAB) ziyaret ederek turizmde bütün STK’larla ortak çalışmaya hazır olduğunu söyledi. Bodrum TURSAB Başkanı Sevinç Gökbel tarafından karşılandı. Üyelerle birlikte samimi bir ortam içerisinde geçen toplantıda Gökbel, Siyasetçilerle istişare etmenin turizm açısından da önemli olduğunu vurgulayarak bu konuda kendilerini ziyaret eden Hasan Özyer’e teşekkür etti. Hasan Özyer ise “Bölgemizde turizmin 12 aya yayılması, çeşitlendirilmesi gibi konular çok önemli. Bu konularda bizlere de çok büyük görevler düşüyor. Turizm adına bütün sivil toplum örgütleri ile ortak çalışma yapmaya hazırız” dedi.