44 Malatyaspor yönetimi, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.
Başkan Gürkan, 44 Malatyaspor’un istediği hedefe ulaşacağına inandığını söyledi. Beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret eden 44 Malatyaspor Kulüp Başkanı Müslüm Boztaş, takım ile ilgili bilgiler verdi.
Ziyarette konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Bizler sportif aktiviteler, kültürel ve sosyal aktiviteler, sosyal dengenin muhafazasını sağlayan en güzel etkinliklerdir. Sportif aktiviteler aynı zamanda, toplumun sağlıklı bir yapıda olması noktasında da önemli bir etkinlik olarak karşımıza çıkmaktadır. Battalgazi Belediyesi olarak sportif aktivitelere her zaman duyarlı olduk. Futbol, tekvando, boks ve engelliler ile ilgili Belediye olarak branşlarımız bulunmaktadır. Netice itibariyle Malatya’nın kimliğini ve Malatya’da bu tür sportif aktiviteleri gerçekleştirme gayretleri içerisinde olan 44 Malatyaspor bal liginde mücadele eden önemli bir takımızdır. Yönetici olarak sizlerin bizleri ziyareti gayet normaldir. Netice itibariyle Malatya takımıdır. Öncelikle sizin bu medeni cesaretinizi kutluyorum. Bal liginde iki takımız var. Bu takımlarımızın deplasman masraflarını çok iyi bilirim. Yaklaşık 11 senedir Battalgazi takımımıza yapılan masrafların ne denli olduğunu biliyoruz. Ben şahsım adına sizleri kutluyorum. Destek olabileceğimiz konular da destek olmaya gayret edeceğiz” dedi.
44 Malatyaspor Başkan Yardımcısı Cemal Aktaş ise, “Sayın başkanımıza futbola ilgisinden dolayı teşekkür ederiz. Bizler de yönetim olarak ziyarette bulunduk. 44 Malatyapsor maneviyat eksikliğinden dolayı geçen sene şampiyonluğu kaybetmişti. Bundan dolayı 2‘inci yarıya başlamadan başkanlarımızı ziyaret ediyoruz. Maddi ve manevi desteklerini bekliyoruz. Başkanım imkanlar doğrultusunda yardım edeceğini söylemiştir. Kendilerine teşekkür ediyorum. 44 Malatyaspor olarak hedefimizin şampiyonluk olduğunu, 12 tane final maçımız olduğunu, bu final maçlarında başkanlarımızın bizleri yalnız bırakmayacaklarını ümit ediyoruz” şeklinde konuştu.