AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, "Kardeşçe yaşama duygusunu bu topraklarda pekiştireceğiz" dedi.
Genel seçim çalışmalarını sürdüren Bayram Taşkın, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Bayram Bey nasip olur da Ankara’ya giderse çok güzel çalışmalar ortaya koyar. Geçmiş zamanda yapılan çalışmaları, Malatya, Ankara ve Ankara Yeşilyurt yönlü ortaya koyarız. Bayram Beyin bu işi en güzel şekilde yapacağına inanıyorum” dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın ise, milletin desteğiyle 7 Haziran genel seçiminin ardından büyük projelerin hayata geçirileceğini kaydederek, "Büyük projeler ve iddialar beraberinde riskleri de getirir. Bizler biliyoruz ki enfeksiyonlar yine çıkacaktır. Hükümetimizin ve partimizin kararlılığı, milletimizin büyük güven duygusuyla bu riskleri ve enfeksiyonları bertaraf edeceğiz. Halkımızın birlikte yaşama duygusunu, kardeşçe yaşama duygusunu bu topraklarda pekiştireceğiz. Bunun teminatı da Ak kadrolardır, vatandaşımızın kendisidir” diye konuştu.