Türkiye Orta Ölçekli Sanayiciler ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Bursa Destekleme Derneği Başkanı İsmail Hakkı Kavurmacı güven tazeledi.
TOSYÖV Bursa Destekleme Derneği’nin 19. genel kurulunda dernek üyelerinin güven oyunu alan TOSYÖV Bursa Destekleme Derneği Başkanı İsmail Hakkı Kavurmacı, tekrar göreve seçildi. Tek listeyle gidilen seçimde güven tazeleyen Kavurmacı, “2013-2014 yılları arasında arkadaşlarımızla beraber TOSYÖV’ün hizmet çıtasını yükseltmek için seferber olduk. Üyelerimizin tamamına Ar-Ge desteklerinden faydalanabilmesini, yenilikçi özelliklerini ön plana çıkarmalarını sağladık. Ayrıca kendi derneğimiz içerisinde oluşturduğumuz bir grup ile kendi üyelerimize danışmanlık desteği verdik. Onların Ar-Ge potansiyelinin geliştirilmesi için bu tür çalışmalara önem verdik. Tenis kursları, seminer ve paneller gibi çalışmalar da yaparak değer üretmeye odaklandık” diye konuştu.
Seçimlerin ardından yönetimde fazla değişik isim olmadığını ifade eden Kavurmacı, “Değişen birkaç arkadaşımızla birlikte özellikle 2015 yılında inovasyon konusunda Bursa’da ses getirecek bir organizasyon gerçekleştirmek istiyoruz. Üzerinde durduğumuz diğer husus da KOBİ yasası. Bu konuda bir çalıştay gerçekleştirmek istiyoruz. KOBİ’lerimizin aldıkları desteklerle ilgili bazı kanuni düzenlemelere destek olmayı hedefliyoruz” dedi