Elazığ’ın Kovancılar İlçesi Belediyesi tarafından yeni alınan 8 araç törenle hizmete girdi.
Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, seçimden sonraki 9 aylık hizmetini değerlendirdi. Değerlendirmenin arından ilçeye yeni kazandırılan 8 aracın hizmete girmesiyle ilgili tören düzenlendi. Törene AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Kaymakam Vekili Mehmet Guder, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, ilçe belediye başkanları, İlçe Müftüsü Feyzullah Çalışkan ve çok sayıda vatandaş katıldı. 30 Mart yerel seçimlerinde başkan seçilmesinin ardından ilçe için çalışmalara başladığını ifade eden Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, "Seçildikten sonra ilçemizin acil sorunlarına çözüm bulmak için çalışmaya başladık. Özellikle araç ihtiyacımız için başvurularda bulunduk. Çok büyük destekler bularak ilçemizin ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde araç aldık. Şimdi bu araçlarımızı hizmete sokuyoruz" dedi.
Bir kuruşu bile israf etmeden çalışmalar yaptıklarını dile getiren Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise, "Kovancılar Belediye Başkanımız da 9 aylık süre içinde güzel hizmetler yaptı. Biz her ilçemizde büyük hizmetler yapacağız. Yapmış olduğumuz tüm hizmetler sizlerin daha rahat ve huzurlu ortamda yaşamanız içindir. Bizim birlikteliğimiz hiçbir zaman bitmeyecek. Ben Kovancılar belediyemizi hizmetlerinden dolayı tebrik ediyorum" diye konuştu.
AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık da ilçeye yapılacak her türlü yatırım için destek vermeye devam edeceklerini dile getirdi.
Konuşmalardan sonra İlçe Müftüsü Feyzullah Çalışkan’ın dua etmesinin ardından yeni alınan et taşıma kamyoneti, kepçe, greyder, çöp toplama kamyonu, hafriyat kamyonu, pikap ve 2 otomobil olmak üzere 8 araç hizmete sunuldu.