Samsunspor Başkanvekili Rüştü Araboğlu Galin Ivanov'un transfer görüşmeleriyle ilgili samsunhaber.tc'ye özel açıklamalar yaptı. Bulgar futbolcu Galin Ivanov ile Başkan Erkurt Tutu ve kendisinin görüştüğünü söyleyen Rüştü Araboğlu, "Galin Ivanov ile son görüşmemiz dün gerçekleşti. Her türlü detayda kendisiyle anlaştık. İş sadece imzanın atılmasına kaldı. Galin'in yetkilendireceği birisi İstanbul'a gelecek ve imzayı atacağız. Galin şu an da Bulgaristan'da, ilk etap çalışmasına geç de olsa yetişecek" dedi.

BÜYÜK FEDAKARLIK GÖSTERDİ!
Galin'in geçen sezonki alacaklarının bir kısmından feragat ettiğini belirten Araboğlu, "Biz durumumuzu kendisine anlattık. Ödeyebileceğimiz bir rakamı kendisine ilettik. Hem de gelecek yıl yenilemek istediği rakamı biraz daha aşağı çekmek istediğimizi söyledik. Bu iki isteğimiz 90 bin dolar gibi bir indirime tekabül etti. Galin de bize anlayış göstererek bunu da ödeyebileceğimiz şartlarda takside bağlanmasını kabul etti. Bu şartlarda anlaştık hiç bir sorunumuz yok. İş sadece imzaya kaldı. Galin şuan da Bulgaristan'da tatilini yapıyor. Sözleşmesini imzaladıktan sonra kampa katılacak" dedi.



1+1 YILLIK SÖZLEŞME

Samsunspor Başkanvekili ayrıca Galin Ivanov'un sözleşme detayı hakkında bilgiler vererek Galin ile 1+1 yıllık sözleşme imzalanacağını belirtti.



ÇALIŞIRSA FORMAYI ALIR
Galin Ivanov'un Samsunspor ile masaya oturmadan önce yeni sezon da daha çok forma giyme talebi olup olmadığıyla ilgili bir soruya Rüştü Araboğlu şu ifadeleri verdi:

"Her futbolcu ilk 11'de sahaya çıkmak ister. Galin Ivanov'un her maçta oynamak istiyorum tarzında bir talebi olamaz ama arzusu olabilir. Oynamak istediğini bir arzu bir istek olarak dile getirmesi son derece normaldir. Her takımda olduğu gibi Samsunspor'da da oynamak istiyorsa o mevkideki insanlardan daha çok çalışacak ve kadroya girecek. Bunun kararını verecek olan da teknik direktör Engin Korukır'dır.

Haber : Ali BİROL