Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ve Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Okul-Sanayi İş Birliği Protokolü imzalandı.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleşen imza törenine, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Bilecik Ticaret Sanayi Odası Başkanı Mefail Ateş ve şube müdürleri katıldı.

Düzenlenen törende açıklama yapan Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve sanayi temsilcisi kuruluşlarıyla yapılan protokollere bir yenisini daha eklediklerini belirtti. Durmuş,” Okullarımız ve sanayi sektörlerinin iş birliği ve dayanışmasıyla mesleki eğitimde ilimiz çok daha iyi bir noktaya gelecek. Çalıştay’dan sonra bu iş birliğini geliştirmek için büyük gayret gösterdik ve birbiri ardınca protokoller imzaladık. Protokol kapsamında, okullarımızın ihtiyaçlarının karşılanması konusunda işletmelerle daha sıkı bir iş birliği gerçekleştirilecek. Böylece nitelikli iş gücü yetiştirme noktasında daha güçlü bir duruma geleceğiz. İmzaladığımız protokolün sanayi sektörleri, eğitim camiamıza ve tüm Bilecik’e hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.