PTT 1. Lig’de sahasında Antalyaspor’a 3-2 mağlup olan Şanlıurfaspor’un teknik direktörü Cihat Arslan, istifa etmeyi düşündüğünü söyledi.
Maçın ardından basın açıklaması yapan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, ilk atağı kendi takımın yaptığı maçta üst üste 2 gol yediklerini kaydetti. Takımın beraberliği yakalayıp, son dakikada yediği golle maçtan mağlup ayrıldıklarını belirten Arslan, soru üzerine istifa etmeyi düşündüğünü kaydetti. Arslan, “İstifa etmem söz konusu ancak şu an için bu karar çok acil olabilir. Takımın kötü oyunundan dolayı değil, takım ikinci yarı mükemmel oynadı, belki de benim kısmetim böyledir. Ben şampiyonluk bulunan kariyerimi riske atarak Şanlıurfa’ya hizmet için geldim ama burada eski yönetim, yeni yönetim ayrı ayrı olmaz. Bütünlüğü yakalarsak takım bir üst lige çıkar. Başka hesapları bilmiyorum, benim üzerimden hesap yapılmasını istemiyorum. Ben takımımla hizmet etmeye çalışıyorum” dedi.
ANTALYASPOR CEPHESİ
Antalyaspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı ise zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.
Oyuncularını performansından dolayı tebrik eden Mandıralı, “Futbolcularım güzel bir oyun sergiledi. 90. dakikanın sonunda altın bir golle galip gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Mandıralı, hakemin gördüğüne düdük çaldığını ve başarılı bir yönetim sergilediğini kaydetti.