Samsun'da ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki 265 bin 378 öğrenci karne alarak yaz tatiline girerken, Samsun Valisi Dağlı, Atakum Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.

Milli Eğitim müdürü Murat Yiğit, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Nihat Soğuk, MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak'ın da katıldığı törende, Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, sınıflara girerek öğrencilerin karne heyecanını paylaştı. Vali Dağlı, Atakum Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulunda takdir ve teşekkür alan öğrencilere sınıflarda gerçekleşen tören ile belgelerini dağıttı. 

Vali Dağlı, karne töreninde yaptığı açıklamada, Samsun'da 265 bin 378 öğrenci ve 20 bin 581 öğretmenin karne tatiline girdiğini belirterek, "Öğrencilerimiz çok başarılı. Yaz ayında da hem tatil yapıp, hem de aynı şekilde kendilerini geliştirmeye devam edeceklerini biliyoruz. Bu manada öğrencilerimizin tamamını kutluyoruz" dedi.

Vali Zülkif Dağlı, Atakum Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulunda yapılan törende sınıf tahtasına "Seçkin öğrencilerimize iyi tatiller" yazısı yazarak, öğrencilere tatilde başarı diledi.

Haydar ÖZTÜRK

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.