Otomobil dünyasında her geçen gün adını sosyal medyada duyuran Twingo Fan Club-Twingo Otomobil Kulübü 7. Geleneksel Türkiye Buluşması için Akçakoca’ da toplandı.
Edilli sahili Deniz Camping de İstanbul, Bursa, Kocaeli, İzmir, Ordu ve Samsun dan yaklaşık 30-35 araçlık bir katılım ile twingo tutkunlarını bir araya geldi.
Her meslek grubundan üyenin bulunduğu organizasyonda kulübün 2015 yılında yapmış olduğu sosyal sorumluluk faaliyet projeleri ve gelecek yıllarda yapılması planlanan yeni hedefler hakkında konuşuldu.
Koordinatör Volkan Karakurt, Twingo Kulübü üyelerinin bir araya geldiklerini ve çeşitli bilgi ve sosyal anlamda faaliyetlerin konuşulduğunu belirterek, ’’Twingo yanlızca bir otomobil değil, Türkiye dışında diğer Avrupa ülkelerinde Fan Kulüp çatısı altında toplanan ve bu özel araç kullanıcılarının bir araya geldiği sosyal bir paylaşım platformudur. Bu anlamda Kulüp üyelerimizle 2015 yılı toplanma yerimizi Akçakoca’yı seçtik, çeşitli sosyal projeleri yapmak için kendi bütçelerimizle bazı faaliyetleri yapma kararları aldık. Bu projeler arasında, köpek barınakları onarımları veya destekleme programları, köy okulları boyama çalışmaları gibi projeleri uygulama kararı aldık. Kendi kaynaklarımızla bu tür ihtiyaçları ve sorunları çözmek anlamında çalışmalarda bulunacağız’’ dedi.