Geçen günlerde Çarşamba ilçesindeki Kumköy İlkokulu’nu ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, buradaki çocuklara verdiği tablet sözünü tuttu.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba ilçesinde bulunan Kumköy İlkokulu’ndaki öğrencilere karne öncesinde büyük sevinç yaşattı. Geçen haftalarda Samsun Valisi İbrahim Şahin ile Başkan Yılmaz’a hazırladıkları şiirlerle unutulmaz bir gün yaşatan minik öğrencilere okul öğretmeni Dilek Livaneli’nin talebi üzerine Yılmaz, karne hediyesi olarak tablet göndereceği sözünü vermişti.
MİNİK YÜREKLERDEN BÜYÜK SEVGİ
O sözünü unutmayarak karne öncesinde öğrencilere tablet dağıtan Yılmaz’a minik yüreklerin sevgisi büyük oldu. Yılmaz, sınıfa girdiği sırada minikler kucağına atlayarak hep birden “Hoş geldin Başkan Amca” diye bağırdılar. Daha sonra miniklere tablet dağıtan Yılmaz, "Şu an sınıfta tabletlerini alan çocuklarımızın eminim ki yarın meslekleriyle ilgili kurdukları hayalleri gerçek olacak. Hepinize başarılar diliyorum. Başkan amcanızı unutmayın. Bana daima dua edin" dedi.
DÜNYALARA BEDEL OLAN GÜLÜŞ
Ziyaret sırasında Başkan Yılmaz’a eşlik eden Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Açan da çocukların bu sevincine ortak oldular.
Öğrencilerine verdiği sözü tutan okul öğretmeni Dilek Livaneli de, her zaman yanlarında ve destek olduğu için Başkan Yılmaz’a teşekkür etti. Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. Ellerinde tabletlerle poz veren miniklerin sevinçleri ise objektiflere yansıdı.