PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, transferin bitimine saatler kala anlaştığı Eren Tozlu ve Galin Ivanov'u basına tanıttı.

 Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda, Azerbaycan takımlarından Khazar Lenkeran’da oynayan orta saha oyuncusu Bulgar Galin Ivanov ve Mersin İdman Yurdu'nun forvet oyuncusu Eren Tozlu ile sözleşme imzalandı. 

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, mevcut kadroyu 2 oyuncu daha transfer ederek güçlendirdiklerini söyledi.

Golcü futbolcu Eren Tozlu, geçen yıl Mersin İdman Yurdu ile PTT 1. Lig'de şampiyonluk yaşadığını ve aynı şekilde Samsunspor ile de şampiyonluk yaşamak istediğini belirterek, "Samsunspor köklü bir takım. Burada olmaktan çok mutluyum. Takım arkadaşlarımla Samsunspor'u Süper Lig'e çıkarmak için gayret edeceğim" diye konuştu.

Galin Ivanov ise Samsunspor'da forma giyen Mbilla ile aynı takımda oynadıklarını ve transfer öncesinde kendisinden bilgi aldığını ifade ederek, "Samsunspor hem camia hem de taraftar olarak büyük bir kulüp. Bir süredir Samsunspor'u takip ediyorum. Taraftarlarıyla muhteşem bütünleşiyorlar. Böylesi büyük taraftarı bulunan camia beni heyecanlandırıyor. Buraya başarılı olmak için geldim. Takımın bir üst lige çıkabilmesi için elimden gelen tüm katkıyı vereceğim" değerlendirmesinde bulundu.