Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü ile Okul Aile Birliği Üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.
Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yöneticilerinden oluşan bir heyet, Başkan Mehmet Kocadon’u Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında ziyaret etti. Ziyarete Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Abdülkadir Sağlam, Okul Aile Birliği Başkanı Adalet Ağan ile Okul Aile Birliği Üyeleri katıldı.
Okul Müdürü Sağlam, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; "Geçmiş dönemlerde okulumuza yönelik desteklerini esirgemeyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a bir ziyaret gerçekleştirdik. Kendisine Okul Aile Birliği Üyelerimiz ile birlikte okulumuz faaliyetleri ve başarıları hakkında bilgiler verdik ayrıca Bodrum Belediyesinin bu güne kadar yapmış olduğu destekler hakkında da bilgi sunduk. Kapısını her çaldığımızda bizi büyük bir ilgiyle karşılayan Mehmet Kocadon’a okulumuza desteklerinden dolayı öğrenci ve velilerimiz adına teşekkür ederim" dedi.
Okul Aile Birliği Başkanı Adalet Ağan ise "Okul Aile Birliği Başkanı olduktan sonra Mehmet Kocadon’a diğer üye arkadaşlarımız ile ilk ziyaretimizi gerçekleştirdik. Önceki dönem Okul Aile Birliğinden okulun eksikleri hakkında bilgiler almıştık. Bugün, ziyaretimizde, ihtiyaç listemizi Mehmet Kocadon’a sunduk. Kendisi de Bodrum Belediyesinin imkânları doğrultusunda okulumuza destek olacaklarını söyledi." şeklinde bilgi verdi.
Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da, her zaman olduğu gibi Bodrum Belediyesi olarak ilçe genelinde tüm okullara destek olmaya çalıştıklarını, bu desteklerin bundan sonra da aralıksız bir şekilde devam edeceğini belirterek, “Hayatta en önemli şey eğitimdir. Eğitim olmadan aydınlıkları göremeyiz. Daha medeni bir yerde, daha medeni bir ülkede ve dünyada yaşamak istiyorsak, eğitimi hepimiz önemsemeliyiz. Bu nedenle eğitim ve öğretim kurumlarımıza, elimizden gelen desteği vermeyi sürdüreceğiz” dedi.