Deepo Outlet Center tarafından düzenlenen “Antalya’da Çocuk Olmak 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması”nda dereceye girenler, ödüllerini törenle aldı.
Deepo Outlet Center’da gerçekleşen törene Deepo Outlet Center Genel Müdürü V. Cem Livanelioğlu, TFSF Temsilcisi Mehmet Boyacı, jüri üyeleri, dereceye giren yarışmacılar, fotoğraf sanatçıları ve vatandaşlar katıldı. Toplam 189 yarışmacının 585 fotoğrafla katıldığı yarışmada Antalya’dan Ekrem Şahin birinci, Ramazan Bozca ikinci, Muğla’dan Saniye Şahin ise üçüncü oldu. Yarışmada mansiyon ödüllerini ise İstanbul’dan Tacettin Yüksel, Kocaeli’den Ahmet Turan Kural ve Konya’dan Hüseyin Bostancı isimli yarışmacılar kazandı.
Yarışmada sergilemeye değer bulunan eserlerin sahipleri ise, Ekrem Şahin, Ramazan Bozca, Saniye Şahin, Tacettin Yüksel, Ahmet Turan Kural, Hüseyin Bostancı, Aysun Şimşek, Ercüment Ersoy, Mustafa Bülent Pirinçci, Berna Dursun, Tahir Akay, Şahika Öner, Kadir Çivici, Mustafa Ece, Tolga Deniz, Ekrem Şahin, Mustafa Gümüş, Tayip Başak, Celal Tığlı ve Deniz Kalaç olarak açıklandı.
Deepo Outlet Center’ın üçüncü kez düzenlediği yarışmada, sosyal sorumluluk projesi kapsamında amatör ve profesyonel fotoğrafçılara destek verildiği belirtildi. Yarışmada dereceye giren ve sergilemeye değer bulunan eserler, 31 Mayıs’a kadar Deepo Outlet AVM’de sergilenecek.