Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e Milli Eğitime verdiği desteklerden dolayı plaket takdim edildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahim Çimen, Ereğli’de kurumlar arası işbirliği çalışmalarının Ereğli’ye olumlu yansıdığını belirttiği konuşmasında, Ereğli Belediyesinin Öğretmenevi bölgesinde güzel çalışmalara imza attıklarını ve çevre düzenlemesi yanında okul duvarlarının yenilendiğini ifade ederek, Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e teşekkür etti. Konuşmaların ardından Milli Eğitim tarafından hazırlanan plaketi Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Başkan Özgüven’e takdim etti.
Belediye Başkanı Özkan Özgüven, nazik düşünce ve davranışları için İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahim Çimen’e teşekkür ederek, “Ülkemizin en önemli meseleleri arasında eğitim başta geliyor. Son yıllarda yapılan yatırımlarla bu sorunlarda giderilmeye çalışılıyor. İlçemizde Milli eğitim Müdürümüz nezdinde güzel ve gayretli bir çalışma var. Bu gayret ve çaba bizi kamçılıyor. İmkanlarımız ölçüsünde kurumlara destek olmaya çalışıyoruz ancak önceliğimiz Milli Eğitim. Ereğli’deki her şeyi yapıyor muyuz, sonuçlandırabiliyor muyuz? Elbette eksikliklerimiz var. Ama biz sorunları ötelemeden gidermeye çalışıyoruz. Makyaj yapmadan hizmet üretmeye çalışıyoruz. Ben tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Ereğli’de güzel şeyler üretildiğini belirten Kaymakam Şakir Erden ise, “Bu güzel çalışmaların ortaya çıkmasında kurumların çaba ve gayreti var. Ereğli’ye ne kazandırırsak bunun çaba ve gayreti içerisindeyiz. Belediyemiz her konuda her kuruma desteğini esirgemeden veriyor. Ben Özkan Başkanımı kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.