Ergün AYAZ/DERİNCE (Kocaeli), () - IRAK'ın başkenti Bağdat'taki Sadr Şehri adlı semtte kaçırılan 18 Türk işçisi arasında bulunan  ve bugün serbest bırakılan Ercan Özpilavcı'nın evinde heyecanlı bekleyiş başladı. Oğlu Alper Özpilavcı sabah saatlerinde babasıyla görüştüğünü ve sesini duymanın bile kendisine yettiğini söyledi. 
Irak'ta kaçırılan 18 işçi arasında bulunan ve ailesi, Kocaeli'nin Derince İlçesi Çenesuyu semtinde oturan Ercan Özpilavcı'nın evinde bekleyiş sürüyor. Babasıyla sabah görüştüğünü ve sağlığının iyi olduğunu öğrendiğini belirten oğlu Alper Özpilavcı, şöyle dedi:
"Allahımıza binlerce defa şükürler olsun. İk işçimiz sağ salim kurtarıldı. Gerekli birimler çalışmalarını sürdürüyor diyer 16 kişiyi kurtarmak için. Nasipse babamızı bekliyoruz. Henüz Türkiye'ye getirilmiş değil. Sabah konuştuk sağlık ve sihati iyi. Sesini duymak bile bize yetti. 16 kişinin ailesi de perişan bizde perişah haldeydik. Darısı onların da başına. Yetkilileri ve şirkete güveniyoruz. İşallah onlarda sağ sağlim alınacaktır.Babam hala Irak'ta Türkiye'ye ne zaman giriş yapacakları konusunda henüz bir bilgi yok." 

FOTOĞRAFLI