Dünya şampiyonu güreşçi Selçuk Çebi, AK Parti’den Trabzon Milletvekili aday adaylığının startını, doğup büyüğü Araklı ilçesinden verdi.
Sabah erken saatlerde Araklı’ya giderek esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşan Çebi, ardından Araklı ilçe teşkilatı milletvekili aday adayı tanıtım toplantısına katıldı. Selçuk Çebi buradaki konuşmasında, "Ben sizlerin bir evladıyım. Milletvekilliği aday adayı olmamın en büyük etkeni gençlerdir. Bu partide yer alışım tamamen hizmet aşkı ve Sayın Cumhurbaşkanımızın insana verdiği değerdir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, dünya şampiyonu olduğum anda ay yıldızlı bayrakla tur atarken daha terim soğumadan o heyecanla beni aramış ve tebrik etmiştir. Benim gönlümde taht kurmuştur. Baba ocağım Araklı’dan ona teşekkürlerimi, şükranlarımı ve saygılarımı bir kez daha gönderiyorum" dedi.
Önemli olanın Araklı ilçesinden bir tane milletvekili adayı çıkartılması olduğunun altını çizen Çebi, "AK Parti ilimizde ve ilçemizde yüzde 87 oranında vatandaşımızın teveccühünü kazanmıştır. bizler de Araklı ilçemizden bir tane aday çıkartmak istiyoruz. Tek dileğimiz bu ve hangimiz olursak olalım, birlik beraberliğimizi bozmayacağız, ona destek olacağız. Trabzon ve Araklı ilçemize yakışan yatırımları almak için bu yola çıktık, tüm aday adaylarına başarılar diliyorum" diye konuştu.
AK Parti İl Başkan Vekili Hasan Dilekoğlu ise, tüm aday adaylarına eşit mesafede olduklarını belirterek, "Önemli olan partimizin başarısıdır. Bunun için genel seçimlerde en iyi şekilde çalışarak vatandaşlarımıza dün olduğu gibi bugün de gelecekte de hizmet vereceğiz" dedi.
AK Parti Araklı İlçe Başkanı Mustafa Tekinbaş ise tek amaçlarının Araklı’dan milletvekili adayı çıkarmak olduğunu belirterek, tüm aday adaylarına eşit mesafede olduklarını dile getirdi.
Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi de tüm adaylara başarı dileklerini sunarken, "Araklı ilçesinin tek bir amacı vardır. O da Araklı ilçesinden bir tane milletvekili çıkmasıdır" dedi.
Selçuk Çebi toplantı sonrasında vatandaş ve esnaf ziyaretlerine devam etti. İlçe halkı Selçuk Çebi’ye gönülden destek verdiklerini belirtirken, "Sen bizim gururumuzsun" diye sevgi gösterisinde bulundular.