Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran Bağarası Mahallesi Kalcık mevkiinde vatandaşların sorununu yerinde inceledi.
Çevreden gelen dere sularından dolayı yıllardır büyük sıkıntı içinde oldukları yolda, çalışma yapılmasını isteyen vatandaşla; sıkıntılarını yerinde Başkan Toyran’a anlattı. Başkan Toyran’ın Bağarası Mahallesi sakinleri ile buluşmasında Başkan Yardımcısı Fahri Sivrioğlu, MHP’li Söke Belediye Meclis Üyesi Mestan Yeşil, Bağarası Mahalle Muhtarı Ahmet Özdemir ve Söke Belediyesi Şantiye Şefi Erkan Çakır’da bulundu.
Özellikle yağışlı kış aylarında büyük sorun yaşadıklarını, üç noktadan gelen suların birleşmesiyle evlerine giden yolun dere yatağına döndüğünü belirten vatandaşlar; sıkıntılarının sona ermesini talep etti. Yıllardır günlük çözümlerle sorunun geçiştirildiğini belirten vatandaşlar; sorunun çözüm noktasında Başkan Toyran’a inançlarının tam olduğunu söyledi.
Bölgede kalıcı bir çözüm arayışı için çalışma başlatacaklarını belirten Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; “Bugüne kadar yapamayacağımız işlerin sözünü vermedik. Burada ciddi bir sorun var. Zaman vermiyorum ama 2015 yılı içinde buraya el atacağız. Vatandaşlarımız sorunlarını daha önce halk gününe gelerek de bizlere iletmişlerdi. Birde yerinde görmek istedim. Amacımız Kalcık mevkii için kalıcı çözüm bulmak. Vatandaşımız yapacağımız çalışmayla en azından bugün çektiği çileden kurtulacak” dedi.