Orman Genel Müdürlüğü Silvikültür Daire Başkanı Halis Ömür ve Gençleştirme Şube Müdürü Serdar Özkan, Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde, 2015 yılı Silvikültürel faaliyetleri yerinde incelemek ve gerekli yönlendirmeleri yapmak amacıyla Erzurum Orman Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.
Silvikültür Daire Başkanı Halis Ömür, Gençleştirme Şube Müdürü Serdar Özkan, Erzurum OBM Yardımcısı Zekeriya Beyazlı, Silvikültür Şube Müdürü Şahin Doğan, Erzurum ve Oltu Orman İşletme Müdür ve Müdür yardımcılarının katılımıyla genel değerlendirme toplantısı yapılarak bölgede artan asayiş sorunlarının silvikültürel faaliyetlere olan olumsuz etkisi ile çözüm önerileri ele alındı.
Orman Bölge Müdürü M.Salih Çetiner’inde iştirak ettiği büro çalışmaları ardından Uzundere İşletme Şefliği ve Erzurum İşletme Şefliği dahilinde araziye gidilerek yerinde değerlendirmeler yapıldı.
Toplantı neticesinde, asayiş problemi yaşayan İşletme Müdürlüklerinin faaliyetlerinin uygulanabilir iş kalemleri incelenerek, uygulanması mümkün görünmeyen iş kalemlerinin ise Bölge Müdürlüğü bünyesinde asayiş problemlerinden tenzih olan diğer İşletme Müdürlüklerinde uygun sahalarda yapılacak çalışmalarla karşılanması kararlaştırıldı.