Türkiye’nin tanınmış göz doktorlarından Prof. Dr. Kuddusi Erkılıç, Kayseri Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısı ile 25’inci dönem Kayseri Milletvekili adaya adayı olduğunu açıkladı.
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ’ın da katıldığı basın toplantısında konuşan Prof. Dr. Kuddusi Erkılıç, Türkiye’nin çağdaş uygarlık düzeyine ulaşması yönünde sarf ettiği gayretlerin sonuçlarını açıkça gördüğü, AK Parti’nin vizyonu ve misyonuna aktif olarak katılmak istediğini belirterek, “35 yıldır içinde yaşadığım, eğitimimi aldığım, meslek hayatımı icra ettiğim, her aldığım katkının karşılığını hizmet olarak vermeye çalıştığım kadim kentimiz, marka şehrimiz, Anadolu’nun merkez üssü Kayseri’mize bundan sonra kısmet olursa milletvekili olarak hizmet etmeye talibim” dedi.
Yıllardır Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde hem Kayseri’nin hem de çevre illerin insanlarına sağlık alanında hizmet verdiğini hatırlatan Erkılıç, ayrıca binlerce tıp doktoru ve yüzlerce göz hastalıkları uzmanının yetişmesine katkıda bulunduğunu kaydetti. Ulusal ve uluslararası platformda dahil olduğu çalışmalarla ülkemizin bilimsel düzeyinin yükselmesine çaba sarf ettiğini vurgulayan Erkılıç,“Geldiğimiz bu aşamada şehrimize ve ülkemize daha da fazla hizmet edebilme umuduyla 7 Haziran 2015 Genel seçimleri için AK Partiden Kayseri Milletvekili aday adayı olduğumu sizin huzurunuzda açıklıyorum. Kısmet olursa Allah’ın izni ve kıymetli hemşehrilerimizin destek ve dualarıyla yola çıkıyorum. Amacım başta Kayseri olmak üzere ülkeme azami hizmet katkısı sağlamaktır. Yapılacak olan seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını diliyor, saygılar sunuyorum” diye konuştu.
AK Parti Kayseri Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Kuddusi Erkılıç, açıklamasının sonunda Ak Parti’nin ‘Her şey Yeni Türkiye için, hedef 2023’ hedefini hatırlatarak, bu hedef doğrultusunda Kayseri için hizmet edeceğini vurguladı.